БЮТ радить ПР примусово направити Чорновола на психіатричне обстеження. Тим паче, що він вже лікувався

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 11.08.2006 21:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=679

Блок Юлії Тимошенко подасть судовий позов на представника Партії регіонів Тараса Чорновола у зв`язку з його абсурдними і брехливими заявами щодо Юлії Тимошенко.

До будь-яких заяв Чорновола слід відноситися зі співчуттям

Про це в п'ятницю повідомляє прес-служба БЮТ, передає Обком.

Як відзначається в повідомленні, це вже не перший виступ Чорновола в ЗМІ, де він дозволяє собі відверті образи на адресу Тимошенко.

Прес-служба відзначає, що "неадекватність і безглуздість заяв Чорновола очевидна для будь-якої тверезомислячої людини і свідчить про політичну культуру Партії регіонів".

"Систематичність, з якою Чорновіл видає чергові порції брудних вигадок, викликає стурбованість щодо його психічного стану", - говориться в заяві.

У зв'язку з цим, БЮТ вимагає від Партії регіонів примусово направити Чорновола на психіатричне обстеження і "перевірити природу його галюцинацій, нездорових фантазій і марення".

На думку прес-служби БЮТ, нав'язливе бажання Чорновола "облити брудом лідерів опозиції викликано наміром звести всіх політиків до рівня його партійних босів, оскільки Партії регіонів важко усвідомити, що в українській політиці є люди, що не крадуть підприємства, не обманюють виборців, не вживають наркотики і ніколи не знімали з перехожих шапки".

Прес-служба БЮТ просить громадян України надалі до будь-яких заяв Чорновола "відноситися зі співчуттям".

Раніше Чорновіл в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні" (від 11 серпня 2006 року) заявив, що сам бачив, як Юлія Тимошенко вживає наркотики.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.