Путін сказав: нада! Українські комуністи відповіли: єсть!

Автор/джерело -  © Андрій МАЛАЩУК, “Галичина”



Дата публiкацiї - 4.03.2009 04:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6792

Власне, саме визначення «українські комуністи» не зовсім точне, бо українських комуністів у нас нема, є комуністи в Україні. Українські комуністи були в 20-х роках минулого століття. Їх перестріляли тільки за те, що вони були українцями і мали необережність це декларувати.

Для нинішніх комуністів Україна — лише географічна назва, місце їхньої теперішньої дислокації.

Їхня діяльність шалено активізувалася в час фінансової кризи. А їхня синівська любов до Росії шалено зросла. Навіть до некомуністичного російського уряду. Вони готові забути, що Росією керують їхні класові вороги. Бо з’явилась нагода для зловтіхи: за небажання дружити Росія показала, хто є хазяїном на пострадянському просторі. Перекрила газ. Ще й хоче нас пересварити з Європою. А це підтоптаним ленінцям тільки на руку.

Для Росії комуністи в Україні — «п’ята колона», «свій гравець у чужій команді». А для того, аби гравець перебував у добрій спортивній формі, його потрібно періодично підгодовувати. Що й успішно робить наш північний сусід.

Установи й організації Коломиї почали безплатно отримувати комуністичні газети: львівську «Вільну Україну», яку редагує Олександр Голуб, і столичну періодику виразного антиукраїнського характеру — «Кивский вестник» та «Рабочую газету». Чільну площу в цих газетах виділяють виступам Путіна, трохи скромнішу — зверненням Симоненка. Отож не треба бути аналітиком, аби зрозуміти, звідки дме вітер.

Дивимося, який же наклад цього друкованого фаршу. «Киевский вестник» — майже 400 тисяч примірників, «Рабочая газета» — понад 600 тисяч, зі щоденним виходом. Але ми ніколи не дізнаємося, скільки ж ці газети мають реальних передплатників і скільки публіки отримує їх безплатно. Отже, можемо сміливо спростувати відому приказку про безплатний сир у мишоловці. Бо дармові нині не тільки сир, а й антиукраїнська газетна юшка, дарована «єдиноутробним братом». Спасібо!

Від редакції “Галичини”. Згаданими виданнями буквально засипають не тільки Коломию, а й кожне місто, селище, село. Про це засвідчує редакційна пошта. Зрештою, навіщо, як кажуть, далеко ходити. Їх запихають у поштові скриньки наших працівників і навіть присилають до редакції. І це ще раз переконує, наскільки український інформаційний простір окупований чужинцями.

Від “Аратти”. А наша СБУ, як завжди, все більше переймається "охороною бджіл"... Може час перевірити джерела фінансування 5 колони?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.