Маски-шоу призупинилося. До 17-го березня

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 5.03.2009 16:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6808

Слідчі СБУ, які прибули сьогодні вранці у супроводі бійців підрозділу “Альфа” до будівлі ДК “Укртрансгаз” НАК “Нафтогаз України” для проведення слідчих дій, залишили приміщення компанії.

Про це повідомив начальник Управління зі зв`язків із громадськістю НАК «Нафтогаз України» Валентин Землянський.

«Вони залишили будівлю. Склали протокол, що у них не взяли документи. Все скінчилося», – сказав він.

Як повідомлялося раныше, 5 березня вранці слідчі СБУ у супроводі бійців підрозділу «Альфа» намагалися увійти до будівлі ДК «Укртрангаз» для проведення слідчих дій.

Нагадаємо, у рамках відкритої 2 березня кримінальної справи за фактом заволодіння посадовцями НАК "Нафтогаз України" за попередньою змовою з групою осіб 6,3 млрд. куб. м природного газу на суму понад 7,4 млрд. грн. працівники СБУ 3 березня затримали заступника начальника відділу Енергетичної регіональної митниці Державної митної служби Тараса Шепітька, а 4 березня проводили слідчі дії і намагалися вилучити документи в центральному офісі НАК "Нафтогаз України".

В.о. голови правління НАК Ігор Діденко оскаржив ухвалу про порушення кримінальної справи у Шевченківському райсуді столиці, який своєю ухвалою припинив слідчі дії і призначив судове засідання за скаргою на 17 березня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.