СБУ тишком-нишком продовжує маски-шоу

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.03.2009 12:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6813

НАК “Нафтогаз України” вважає дії співробітників Служби безпеки України правовим нігілізмом.

Про це заявила прес-служба.

Незважаючи на постанову суду щодо зупинення проведення будь-яких слідчих дій у рамках порушеної кримінальної справи, представники СБУ продовжують спроби проведення слідчих дій по факту нібито незаконного заволодіння газом.

Компанія вважає, що позиція представників Служби безпеки України є упередженою та такою, що порушує засади кримінального судочинства в Україні. Зокрема, порушено принцип невинності, коли слідство має у відповідних судових інстанціях довести провину підозрюваного, а не підозрюваний має доводити свою невинність.

Окрім того, протягом останніх двох діб на співробітників НАК «Нафтогаз України» здійснюється безпрецедентний психологічний тиск. Застосовуються сили спецпідрозділів СБУ. Посадовці Компанії всіх рівнів викликаються на допити та доставляються під конвоєм до слідчих Служби безпеки України.

НАК «Нафтогаз України» звертається до керівництва Служби безпеки України з вимогою припинити тиск на співробітників НАК «Нафтогаз України», не заважати нормальній діяльності Компанії та припинити її блокування.

Як повідомлялося раніше, вчора СБУ у особі заступника голови Валерія Хорошковського публічно заявило, що виконує рішення суду і всі слідчі дії призупинено.

Невже тупо збрехали?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.