Російське посольство побачило у дрібних хуліганах недружній крок України

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 11.03.2009 15:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6830

Посольство Росії в Україні висловлює протест стосовно “хуліганських антиросійський дій” біля стін дипломатичної місії РФ у Києві.

Про це повідомляє прес-служба посольства в середу.

"Посольство висловлює протест стосовно хуліганських антиросійський дій біля стін дипломатичної місії Росії в Києві та просить українську сторону вжити невідкладних заходів щодо їх уникнення в майбутньому", - йдеться у повідомленні посольства.

У прес-службі також зазначили, що за фактом протиправних дій посольством Росії в Україні було спрямовано відповідну ноту в МЗС України.

Нібито, десять активістів партії Братство в середу зранку на знак протесту проти політики Кремля і репресій проти російських патріотів помочилися на посольство Російської Федерації в Києві, в результаті затримано двох активістів організації.

Водночас, у Солом'янському райуправлінні міліції повідомили, що охорона російського посольства близько 09:30 в середу затримала двох молодих людей, які справляли малу нужду біля посольства. Однак, як зазначили в райуправлінні, ці люди заперечують свою причетність до партії Братство, у них не було жодних плакатів, вони не висували жодних вимог і не висловлювали протесту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.