Черновецького готують до космічного перельоту на Марс - почнуть із психіатричної експертизи

Автор/джерело -  © “Українська правда. Київ”



Дата публiкацiї - 13.03.2009 23:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6837

На засіданні Тимчасової комісії Верховної Ради з питань розслідування діяльності міської влади одноголосно було прийняте рішення про проведення психіатричної експертизи в голови Київської адміністрації Леоніда Черновецького.

Про це заявив народний депутат від БЮТ Володимир Яворівський, повідомляє прес-служба депутата.

За його словами, таке рішення було прийняте у зв'язку з розмовами про психічне здоров'я мера серед населення.

"Оскільки дуже багато розмов з цього приводу серед громадян, серед населення міста, через це ми прийняли рішення зробити незалежну медичну експертизу на предмет психічного здоров'я мера", - сказав Яворівський у коментарі "Українським новинам".

На думку Яворівського, сам Черновецкий зацікавлений у проведенні такої експертизи для припинення спекуляцій про його психічне здоров'я.

"Якщо він абсолютно здоровий, ми зробимо відповідне оголошення. Потрібно припинити будь-які спекуляції на цю тему", - додав він.

У той же час парламентарій відзначив, що комісія поки не вирішила, хто саме повинен проводити таке дослідження.

"Ми будемо приймати остаточне рішення, якою повинна бути ця експертиза, хто повинен її проводити. Звичайно, це повинні бути лікарі, незалежні від міської влади", - сказав він.

Яворівський не зміг сказати, коли буде прийняте таке остаточне рішення.

Як відомо, комісія ВР була створення для розслідування обставин порушення Конституції та законів, прийняття протиправних рішень посадовими особами Київської міської ради та її виконавчого органу.

Нещодавно перший заступник мера Ірена Кільчицька заявляла, що жодна комісія не знайде ніяких порушень у діяльності столичної адміністрації.

У п'ятницю мер Черновецький повертається до виконання обов'язків міського голови після кількатижневої відпустки.

Від “Аратти”. Цікаво, а чи буде створена комісія із розслідування діяльності тих, хто так активно лобіював просування і призначення Черновецького? Хто його нагороджував державними відзнаками? Врешті, - визначити, - хто смикав за нитки цієї маріонетки, бо вважати його самостійним гравцем може лише якась "бабушка", перегодована безкоштовною гречкою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.