Хтось знову збрехав. Театральне агенство підтвердило: квитків на виставу гаранта - не продає

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 17.03.2009 15:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6854

У Театральному агентстві “Прем’єра” заявляють, що жодних квитків на антикризовий форум за участю Президента України Віктора Ющенка вони не розповсюджують.

Про це повідомив адміністратор агентства Сергій Капустян, коментуючи, зокрема, заяву Секретаріату Президента, в якій йдеться про звернення до СБУ з проханням з’ясувати ситуацію щодо розповсюдження квитків на “так званий антикризовий форум за участю перших осіб держави, зокрема Ющенка”.

Як наголошується у цій заяві, ”Секретаріат Президента не має жодного відношення до діяльності ЧП “Театральне агентство “Прем`єра”, від імені якого виписують рахунок-фактури за викуплені квитки”.

У свою чергу Капустян повідомив, що агентство “Прем’єра” займається розповсюдженням квитків лише на театральні і концертні заходи, і ніякого відношення до організації “антикризового форуму” не має.

Також на офіційному веб-сайті Театрального агентства “Прем’єра” анонс про проведення зазначеного “антикризового форуму” відсутній.

“Не знаю, хто під нас “копає”, але навряд чи Гармаш, чи Маковецький будуть розповідати, як виходити з кризи”, - зазначив адміністратор Театрального агентства “Прем’єра” Капустян.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.