Відкрився сезон сафарі на журналістів?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 18.03.2009 13:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6861

У Києві біля станції метро “Арсенальна” автомобіль Mitsubishi скоїв наїзд на журналіста й оператора парламентського телеканалу Рада.

Представники телеканалу заявляють, що наїзд був навмисним.

Про це повідомила перший заступник дирекції телепрограм управління справами Верховної Ради України Світлана Глушенок.

"Учора близько 11:45 на площі перед метро Арсенальна на знімальну групу парламентського телеканалу Рада здійснено цілеспрямований наїзд автомобілем Mitsubishi темно-синього кольору (держномер АА1893М?)", - повідомила Глушенок.

При цьому вона зазначила, що автомобіль рухався пішохідною стороною і після наїзду одразу ж зник, подавши звуковий сигнал сирени. "Оператор, на котрого наїхав автомобіль, зняв цей наїзд і відео зберігається на телеканалі Рада", - додала Світла Глушенок.

Після цього інциденту співробітники телеканалу звернулися із заявою в міліцію.

"Сьогодні ми звернулися в ДАІ дізнатися результати пошуку порушника. На сьогоднішній день порушника не знайдено", - додала Глушенок. За її словами, після того, як порушника знайдуть, журналісти мають намір подати на нього до суду, оскільки зафіксовано щонайменше 2 порушення - умисний наїзд на пішоходів та зникнення з місця злочину.

Як повідомлялося, 16 лютого У Черкасах скоєно замах на активістів Народного Фронту, журналістів Валерія Воротніка та Володимира Мамалигу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.