Космос зухвало ігнорує Указ Президента. Ющенко робить вигляд, що усе нормально

Автор/джерело -  © Главред



Дата публiкацiї - 18.03.2009 15:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6863

Столичний мер при міцному здров’ї та світлому розумі привселюдно демонструє, що для нього Укази Президента не варті паперу, на якому вони надруковані.

Мер Києва Леонід Черновецкий в черговий раз показав, що йому ніхто не Указ, навіть Президент. Але, схоже, главу держави це влаштовує. Бо на Банковій роблять вигляд, що не помічають, що відбувається на Хрещатику.

Ще 6 березня Віктор Ющенко підписав Указ, що скасовує призначення на посади: першого заступника председаселя КГГА Дениса Басса, заступників мера – Віталія Журавського, Володимира Головача, Броніслава Стичинського, Олександра Луцького.

Але, як повідомляє “Газета по-києвськи”, ці чиновники й сьогодні ходять на роботу.

Басс, тиждень що просидів в «підпіллі», повернувся, як сказали в його приймальні, з відрядження і працює. Правда, на офіційних заходах не світиться і з коментарями не висовується.

Журавський присутній в інформаційному просторі постійно – то з школярами тестування проводить, то в зоопарку з'являється.

При цьому прес-служба мерії іменує його не інакше як заступник голови КГГА. У приймальнях трьох інших фігурантів президентського указу відповідають, що вони теж «працюють», проводять «наради», віддають «вказівки».

Водночас керівник служби соціально-економічного розвитку СП Роман Жуковський говорить про те, що всі знають – про тарифну політику мерії, яка викликає багато нарікань, про борги Києва за газ...

«Відсутність в столиці сприятливого інвестиційного, підприємницького клімату не дозволила забезпечити належне виконання держбюджету. Бюджет столиці продовжує втрачати гроші», – відзначив Жуковський.

Від “Аратти”: ми вже давно маємо підозру, що принципово-демонстративна позиція гаранта щодо столичної влади - не більше ніж чергове піар-шоу для народу. Який на Банковій вважають не інакше, як недоумками.

Бо насправді, якби на те було бажання Віктора Андрійовича, достатньо було б витягнути із шухлядки, наприклад, матеріали минулорічної перевірки фінансов-господарсткої діяльності КМДА, які, разом із висновками та матеріалами урядової комісії, нині мають гриф "таємно", та передати їх у провадження ГПУ. Як цього вимагає Закон.

Проте, всі ж пам'ятають, що для гаранта - Черновецький не просто старий друг і подєльнік, а й "Сталінград для Тимошенко".

От і зараз очільник СП публічно грає у дурника демагогічно закликаючи уряд заслухати столичного мера. Навіщо? Щоб вчергове утаємнити від виборців космічні досягнення у клептоманії? Чи нагородити черговим орденом?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.