Балога, слідом за гарантом, доручив ГПУ розібратися із Космосом

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 18.03.2009 23:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6866

Генеральна прокуратура України одержала звернення глави Секретаріату Президента Віктора Балоги з проханням перевірити діяльність Київської міської державної адміністрації і прийняла його до розгляду.

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури.

В той же час в прес-службі відомства з посиланням на слова генпрокурора Олександра Медведька відзначили, що аналогічне звернення з цього приводу вже було одержане деякий час тому від Президента, і воно знаходиться в роботі.

Як повідомлялося раніше, 4 березня в Секретаріаті Президента відбулася нарада під головуванням глави держави Віктора Ющенка, на якому розглядалася робота Київської міської державної адміністрації.

Як повідомив за наслідками наради Балога, Президент доручив до кінця березня ретельно перевірити виявлені прорахунки в діяльності влади Києва для розгляду на наступній нараді. Окремі аспекти діяльності столичної влади вивчатиме Генеральна прокуратура, повідомив Балога.

В свою чергу, сьогодні Черновецький заявив, що прти нього ведуться політичні репресії та пообіцяв здійснити сольний тур по закордонним парламентам.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.