У Луценка відхрещуються від силових акцій щодо протестувальників

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.03.2009 12:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6877

МВС офіційно заявляє, що нікого із протестувальників не чіпали і обіцяють знайти, хто це зробив.

МВС просить утриматися від безпідставних звинувачень на адресу міліції, заявляє прессслужба.

“Окремі засоби масової інформації розповсюдили заяву однієї з громадських організацій про те, що начебто «міліція розправляється із протестними групами по всій країні». Як приклади наводяться факти нападу сьогодні вночі групи невідомих осіб на наметове містечко на Майдані незалежності у Києві, а також напад іншої групи на працівників машинобудівного заводу напередодні в Херсоні, до яких нібито причетні працівники органів внутрішніх справ.” - говориться у заяві.

“МВС України заявляє, що працівники міліції не мають до цих інцидентів жодного відношення. Відповідні факти міліцією задокументовано. Наразі триває перевірка обставин цих подій та встановлення причетних до них осіб.” - наголошується у заяві прес-служби.

Водночас МВС України закликає представників громадських об’єднань утриматися від безпідставних звинувачень на адресу міліції.

Сьогодні партія "Братство" розповсюдила інформацію про те, що о 5 ранку невідомі у камуфляжі зруйнували наметове містечко "Проти усіх", яке було поставлене на столичному Майдані.

За інформацією "братчиків", невідомі зруйнували всі намети, при тому, нібито присутні на місці події міліціонери у дії хуліганів не втручалися.

У "Братстві" підозрюють, що хуліганами були міліціянти із Харкова, які невідомо як опинилися у Києві.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.