Такого ще не бувало. На столичних дорогах вже тонуть автівки

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 24.03.2009 13:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6899

З часів приходу до влади у столиці команди космічних клептоманів київські дороги стали не тільки поганими, а й небезпечними для життя громадян.

У Києві на дорозі по вулиці Симиренка в Святошинському районі утворилася глибока яма, яку залито водою.

Сьогодні вранці кияни дізналися, що в яму потрапила машина. Автомобіль марки Volkswagen майже повністю занурився під воду.

На даний час рух на ділянці дороги від вулиці Булгакова до вулиці Жолудева повністю перекрито.

Нагадаємо, вранці 12 березня в Києві у зв'язку з проривом водопроводу на дорозі в районі залізничної станції Караваєві Дачі утворилася величезна яма, яку заповнено водою.

Перекрито рух по вулиці Гетьмана в напрямку Петрівки.

Від “Аратти”: як загальновідомо, у столиці зареєстровано більше мільйона автівок, власники яких дісципліновано сплачують транспортний податок, який, власне, й повинен використовуватися для ремонту та будівництва доріг.

Відтак, виникає питання: а куди оце зникають чималенькі гроші платників податку в Києві? Адже, кожен киянин, не тільки водій, а й пішохід може підтвердити: за останні роки буквально на очах, столичні дороги перетворюються у напрямки із справжньою полосою перепон.

Варто окремо зазначити, що у столиці є навіть ціла бюрократична одиниця, яка має опікуватися доглядом і ремонтом доріг. Випадок на Борщагівці наочно показав: клептоманам-бюрократам просто немає часу займатися виконанням своїх обов'язків. Бо навіть огорожа та попереджувальний знак біля ями, де затонула автівка - відсутні.

І скільки ми отаке космічне "диво" будемо терпіти?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.