Владне корито за будь-що. Регіонали, задовольняючи свою жогу влади, провокують парламентську кризу

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 25.03.2009 16:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6900

Партія регіонів має намір блокувати роботу Верховної Ради 31 березня у випадку, якщо на погоджувальній раді 30 березня влада не представить антикризовий план.

Про це говориться в повідомленні прес-служби ПР.

"27 березня ми (ПР) проводимо загальнонаціональний мітинг Криза - стоп!. Якщо в понеділок, 30 березня, нам не нададуть на погоджувальну раду антикризовий план, а у вівторок не захистять його разом зі змінами до бюджету, що буде гарантією його виконання, то з вівторка Верховна Рада буде заблокована ", - сказав депутат Ради від фракції ПР Борис Колесников.

Він повідомив, що в такому випадку ПР буде блокувати роботу парламенту, поки влада не піде у відставку.

Як повідомлялося раніше, заступник лідера Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що 27 березня у всіх регіонах України, в тому числі і в Києві, пройдуть акції протесту.

Партія регіонів має намір вивести на акцію протесту в Києві 15 тисяч чоловік.

26 березня у Сімферополі за участю лідера Партії регіонів Віктора Януковича пройде Всекримський мітинг Кризі - стоп! Влада - до відповіді!.

Від “Аратти”: за дивним збігом обставин на деяких сайтах з'явилися пропозиції "підробити", взявши участь у масовках регіоналів.

Отже, казати про всенародну підтримку так званої опозиції можуть хіба що ті, хто самі замовляють й проплачують масовки.

Наразі, якби ті ж самі регіонали дійсно вболівали про виборців, то напевно не витрачалися б на гучні шоу, а запропонували б парламенту хоча б розглянути власну програму виходу із кризи.

Проте, як свідчить їхня ж традиція, саме із реальними програмами у них хронічна нескладуха. Пригадаймо останнє перебування Януковича на посаді прем'єра. Тоді регіонали так захопилися дерибаном, що навіть формальну програму уряду так і не написали.

І можна бути впевненим: зараз закручується черговий дешевий лохтрон, бо ніякої антикризової програми в них не існує. Окрім одної - покращення власного добробуту. Що в народі називається просто: "дерибан".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.