Своя сорочка. Клерки гаранта не переймаються проблемами народу

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.03.2009 16:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6901

Нардепам стали відомі плани розпуску парламенту. Чи не підтверджується ця інформація спробами регіоналів роздмухати парламентську кризу?

Народний депутат Геннадій Москаль стурбований планами Секретаріату Президента ініціювати позачергові парламентські вибори, але наголошує, що «ці плани нереалістичні і нездійсненні».

«В тій ситуації, коли саме Україна переживає економічну кризу настільки глибоку, як жодна з сусідніх держав, потрібні лише позачергові вибори, щоб її розвалити вщент! Мотив один – залишитися при владі. Окрім бажання лишитися при владі Секретаріат Президента не має інших завдань», - сказав Москаль.

«Сценаріїв є багато, але жоден з них не має реалістичного механізму їх здійснення», - розповів депутат, - «Зокрема, сьогодні Секретаріат знов хапається за ідею двопалатного парламенту. Але це вже ми проходили напередодні президентських виборів».

«Секретаріат Президента наступає на ті ж самі граблі, на які вже ставала адміністрація президента ще при Кучмі. Ці сценарії не просто не будуть реалізовані в Україні, вони ще й компрометують і Президента, і його Секретаріат», - наголосив представник «Народної самооборони».

Раніше, минулої п’ятниці міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив про спробу Банкової розпочати реалізацію проекту по введення прямого президентського правління.

Голова МВС розповів, що згідно отриманої ним інформації, днями повинне відбутися засідання РНБО, рішенням якого Віктору Андрійовичу порадять підписати Указ про розпуск ВРУ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.