Гепа і Допа вимагають відставки усіх. Окрім себе, звісно

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 25.03.2009 17:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6902

Харківська міська рада звернулася до центральних органів влади з вимогою достроково припинити повноваження Президента, Кабінету міністрів і Верховної Ради.

За ухвалення відповідного звернення сьогодні під час сесії проголосували 67 депутатів міськради. Не брала участі в голосуванні фракція КПУ, яка вважає таке звернення безглуздим і наполягає на імпічменті Президентові.

Депутати звертаються до глави держави, уряду і парламенту з вимогою дострокового припинення їх повноважень "у зв'язку з неспроможністю здійснювати управління державою в умовах гострої фінансово-економічної, соціальної і політичної кризи".

"Президент України, Кабінет міністрів України і Верховна Рада України ігнорували стихійні руйнівні процеси у фінансовому секторі", - йдеться у зверненні.

Депутати підкреслюють "безвідповідальні дії, неспроможність найвищих державних органів і посадовців ухвалювати невідкладні, рішучі, реальні, ефективні рішення, ставити інтереси народу України і суспільства вище особистих політичних прагнень і вживати дієвих заходів для порятунку економіки".

Від “Аратти”: про спроможність регіоналів Допи і Гепи по Україні вже ходять легенди.

Зокрема, "солодка парочка" показала не тільки правоохоронцям, а й пересічним харкв'янам свій неабиякий хист у клептоманії, хабарництві, здирництві тощо.

Проте, чи влаштовує це пересічного ромадянина-виборця ніхто не цікавився.

Не чутно також і про успіхи місцевої влади у подоланні кризових явищ, як то:

- організації нових робочих місць із пристойною зарплатнею;

- активних економічних діях щодо зниження роздрібних цін хоча б на продукти, які життєво необхідні кожній людині;

- активних кроках по активізації приватної ініціативи, як запоруки зайнятості населення та забезпечення стабільних доходів у міський бюджет.

А ви про таке чули? Чи тільки демагогію та пропозиції взяти участь у безглуздих масовках, які самі по собі жодної проблеми не вирішують, проте випускають "пару" і створюють враження важливості політиканів?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.