Google додала в пошуковик 2 нові функції

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 25.03.2009 18:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6905

Як повідомляється в офіційному блозі Google, одна з них дозволила сервісу розуміти взаємозв’язок між словами в запиті: пошуковий механізм тепер буде пропонувати список найбільш популярних запитів, пов’язаних з введеними словами.

Google знову обновила пошуковик

Наприклад, при введенні запиту ворожіння на картах під списком посилань будуть з'являтися найбільш близькі пошукові запити по цій темі. Серед них, наприклад, таро, ленорман. В даний час система працює на 37 мовах, включаючи російську, повідомляють розробники.

Друге нововведення Google доповнює пошукову видачу більш повним описом сторінок, що, з точки зору сервісу, найбільш точно відображає їх зміст. На думку Google, такий підхід найбільш зручний при обробці складних запитів, які складаються з трьох і більше слів. У цьому випадку заголовка сторінки і кількох рядків з її змістом недостатньо для розуміння того, чи дає ця сторінка відповідь на питання, що цікавить користувача, відзначають у компанії.

У цьому місяці Google також анонсувала новий сервіс під назвою Google Voice. Крім інших функцій, він дозволяє здійснювати телефонні дзвінки через інтернет, що нагадує популярний сервіс Skype.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.