Космос, який сам собі не “крейзі”, вирішив податися у гаранти, щоб за дерибан не чіплялися

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 26.03.2009 14:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6911

Київський міський голова Леонід Черновецький має намір балотуватися на посаду Президента України.

Про це він заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам.

«Я обов’язково буду приймати участь у президентській кампанії», - сказав Черновецький.

Водночас мер зауважив, що його шанси виграти є «скромними». «Чи виграю я вибори - це залежить тільки від Господа Бога. Більше ні від кого», - сказав він.

Черновецький висловив переконання, що головні якості, які повинен мати кандидат на посаду глави держави, - віра в Бога та бажання піклуватися про малозахищених громадян.

При цьому він вважає, що кандидатами на перемогу у президентських виборах є лідер “Фронту змін” Арсеній Яценюк, голова Партії регіонів Віктор Янукович і прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.

Водночас мер столиці висловив думку, що проти Яценюка можуть застосувати «провокацію», щоб він не брав участі у виборах. Черновецький нагадав, що Яценюку ще не виповнилося 35 років, але виповниться до проведення виборів. Мер припускає, що Верховна Рада може прийняти рішення про підвищення вікового бар’єру для кандидатів у Президенти України, і через це Яценюк не зможе взяти участь у президентській кампанії.

Також мер Києва позитивно охарактеризував і Януковича, і Тимошенко.

«Я думаю, у них у всіх є великі шанси стати Президентом України», - сказав Черновецький.

Коментуючи імовірність переобрання нинішнього глави держави Віктора Ющенка, мер зазначив, що в нього, зрозуміло, теж є шанси знову стати Президентом, адже він став «батьком нації», але приймав багато непопулярних рішень.

Говорячи про власну діяльність на посаді мера, Черновецький підкреслив: «Я мер, який ввійде в історію своїми нестандартними рішеннями, своєю мораллю, своєю послідовністю, хто б не говорив про те, що я «крейзі», безумний. Так, я безумний у любові до Бога. Перш за все, до Бога, безумний у своїй любові до обездолених людей».

Від “Аратти”: як розуміємо ми всі і розуміє сам Черновецький, участь у масовці на виборах Президента - це практично безпрограшний спосіб уникнути відповідальності за той дерибан, який влаштували космольончики у столиці.

Адже тепер він на кожному кроці буде на всю репетувати про політичні репресії, а себе називати не інакше, як опозиціним чи незалежним кандидатом.

Прийомчик старий, але в Україні може спрацювати.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.