Рівноправ’я, український варіант. Син голови КС учинив ДТП - і нічого

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 26.03.2009 15:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6913

За кермом автомобіля “Lamborghini”, який належить захиснику італійського “Мілану” Касі Каладзе і який 20 березня було розбито біля Ужгорода, перебував син голови Конституційного Суду Андрій Стрижак.

Це у коментарі "Газете по-киевски" підтвердив сам Каладзе, зауваживши, що Стрижак – його близький друг, а авто футболіст дав йому покататися.

У свою чергу ні Стрижак, ні його батько "не поспішають з поясненнями, а блискавичне прибирання місця аварії і швидка відпустка голови КС показують – система захисту мажорів в Україні діє безвідмовно".

Видання нагадує, що на об'їзній дорозі біля Ужгорода водії сфотографували розбитий жовтий "Lamborghini" з італійськими номерами. За постраждалими пасажирами – жінкою, чоловіком та 11-річною дитиною – приїхала "Ferrari".

Через годину про аварію вже нічого не нагадувало, а прізвище власника і потерпілих не розголошувалося.

У середу начальник прес-служби ДАІ Закарпатської області Ганна Трофимчук зазначила, що авто було не зареєстроване, тому на водія склали адмінпротокол за статтею, що передбачає штраф від 170 до 255 гривень.

В Ужгороді поспіх з ліквідацією наслідків аварії пов'язують з тим, що голова КС Андрій Стрижак – близький друг найвпливовішої людини в Закарпатті – Віктора Балоги.

В одному з інтерв'ю Стрижак визнавав, що часто літає на батьківщину в одному літаку з главою Секретаріату Президента.

Одна з версій полягає в тому, що Стрижак-молодший прицінювався до "Lamborghini" перед покупкою – Каладзе давно збирає автомобілі і купуючи новинки, продає деякі старші моделі своїм друзям як в Італії, так і в Україні.

Однак сам Каладзе версію про продаж відкидає: "У середині березня я був у Києві, а в цей час на хурі з Мілану доставляли мою "Lamborghini" в Україну. Мій близький друг – Андрій Стрижак, що живе в Ужгороді, попросив дати йому автомобіль покататися".

"Я відповів: які питання, звичайно, бери, катайся! Він не збирався купувати цю машину. Не можу сказати, чим Андрій займається, це краще в нього запитати, але грошей на "Lamborghini" у нього точно немає. Незважаючи на те, що його батько – голова КС", – додав Каладзе.

"20 березня мені подзвонив Андрій і сказав, що сталася аварія. Можливо, не розрахував він дещо швидкість – адже машина спортивна з потужним двигуном. Я не засмутився – головне, що люди цілі, а залізо завжди можна виправити", - зазначив футболіст.

За інформацією видання, "Lamborghini" Каладзе купував у Мілані – зараз вона там коштує близько 235 тис. євро. Оскільки авто розбите, його знову повантажили на транспорт і відправили в Мілан – страхова має покрити збитки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.