Янукович засвітився на масовці на Майдані. Повторив старі мантри

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 27.03.2009 14:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6919

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає всіх українців об’єднатися для того, щоб відправити владу у відставку.

Про це він сказав, виступаючи на мітингу перед своїми прихильниками у п'ятницю на Майдані незалежності в Києві.

"Ми прийняли рішення: ця влада повинна піти достроково у відставку. І уряд, і Президент. І для цього ми повинні зробити все, щоб їх змусити піти на це рішення. Ми не можемо ще цілий рік терпіти і дивитися, як вони знищуються над країною. Ми знаємо, що через рік вони каменя на камені не залишать від України", - сказав Янукович.

"Скільки може український народ терпіти цю орду? Це терпіння має коли-небудь закінчитися", - додав він.

Янукович зазначив, що політика, що проводиться владою, не влаштовує більшість українців.

"І на Заході України люди, ошукані помаранчевим Майданом, і на Сході, люди, принижені помаранчевим Майданом, об'єднуються. Ми закликаємо український народ об'єднатися заради майбутнього наших дітей, заради спокійного життя наших старих і прибрати цю владу", - сказав він.

"І тільки тоді, коли вони підуть, Україна почне жити спокійно. Це наш з вами обов'язок! У всі важкі часи для нашої країни наші предки знаходили в собі сили об'єднуватися й перемагати. І прийшла наша черга! Ми з вами повинні об'єднатися і перемогти. В ім'я України, в ім'я майбутнього наших дітей, в ім'я святої пам'яті наших батьків і дідів", - закликав Янукович.

Він також сказав, що зараз "наступає момент істини для країни".

"Більше 4 років ця команда править Україною. З цієї площі в 2004 році вони обманули пів України. Вони зруйнували віру в добро. Це ті лжедемократи, які думали, що народ можна весь час принижувати, принижувати їхній розум. Все, що вони обіцяли, вони зробили рівно навпаки", - сказав Янукович.

Він також звинуватив владу у знищенні правоохоронної та судової системи.

"Я знаю, як нам, народним депутатам, неможливо отримати просту інформацію про те, що відбувається на переговорах з МВФ. А ми знаємо, що ті кредити, які намагається взяти влада, підуть за наш з вами рахунок. І ці кредити будемо віддавати не ми, а наші діти й онуки", - заявив Янукович.

"На всіх виборах - і парламентських і президентських - вони нахабно брехали в обличчя людям. Вони йдуть на постійний обман людей", - додав він.

Як повідомили інформагенції на Майдані зібралося від 2 до 5 тисяч прихильників Партії регіонів. Однак, веб-камера такої кількості мітингувальників не зафіксувала.

Цікаво, що після публікацій у ЗМІ про тарифи на масовки регіоналів, лідер столичної організації ПР нардеп Василь Горбаль публічно побожився, що його партійці ходять на масовки задурно. "Я відповідаю за київську міську організацію, і принциповий підхід цього заходу – ніякого стимулювання, навіть не буде компенсації витрат і тощо", – сказав Горбаль.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.