Будні чекістів. Що спільного між ГРУ МО РФ та ізраїльськими борделями?

Автор/джерело -  ©  NEWSru



Дата публiкацiї - 27.03.2009 15:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6920

Полковник російського ГРУ продав в секс-рабство за кордон більше 130 дівчат, встановили слідчі.

Міжнародною бандою, яка продала в сексуальне рабство за кордон близько 130 дівчат з Росії і країн ближнього зарубіжжя, керував полковник Головного розвідувального управління (ГРУ), вважають у Військовому слідчому управлінні СКП РФ.

Попереднє слідство завершилося в жовтні 2008 року. Всього у справі проходять 13 чоловік, зокрема громадян Ізраїлю, Молдавії і Росії. Десять чоловік знаходяться під вартою, ще троє - під підпискою про невиїзд. Матеріали справи складають близько двохсот томів. Оскільки більшість дівчат злочинці продали до Ізраїлю, зараз документи перекладають на іврит, повідомив керівник ВСУ генерал-лейтенант юстиції Олександр Сорочкин.

За даними слідства, з 1999 по 2007 рік обвинувачені вивезли до Ізраїлю, Італії, Німеччини, Греції, Голландії і Об'єднаних Арабських Еміратів і продали в сексуальне рабство більше 130 жінок - громадянок Росії, Узбекистану, Молдови, України і Білорусі.

Слідство у справі триває більше двох років. За цей час вдалося встановити не тільки виконавців, але і тих, хто безпосередньо керував діяльністю злочинного співтовариства.

Затриманим пред'явлено звинувачення в здійсненні чотирьох тяжких і особливо тяжких злочинів: у торгівлі людьми, організації проституції і залученні до неї із застосуванням насильства, зокрема свідомо неповнолітніх, виготовленні підроблених документів і організації незаконної міграції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.