Партія Регіонів мобілізує масовку до столиці. Бо горілка дорожчатиме

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 30.03.2009 14:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6925

ПР прийняла рішення перенести акції протесту з регіонів до Києва.

Про це повідомив в ході погоджувальної наради заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов.

"Сьогодні ми прийняли рішення зібрати політраду і обговорити перенесення акцій протесту до Києва з регіонів, а також обговорити роботу ВР та участь ПР в цій роботі", - сказав Єфремов.

Він також висловив думку, що цілісної антикризової програми уряду немає, тоді як "вносяться розрізнені законопроекти, мета яких - відзвітувати перед ВМФ".

"Ми не маємо наміру підтримувати уряд в його тиску на бізнес", - сказав Єфремов.

При цьому він навів приклад із збільшенням акцизного збору на алкогольні і тютюнові вироби і спрогнозував, що це приведе до ажіотажу в першу чергу на чорному ринку.

Як повідомлялося раніше, наприкінці минулого тижня ПР вже провела масовку на Майдані. Щоправда, "обурена громадськість" була презентована невеликим гуртом майданарбайтерів. Оскільки народу було обмаль, довелося "пртестувати" за скороченою програмою - через півтори години самотньо залишилася стояти тільки величезна сцена. До речі, монтаж такої споруди коштує не дешево, що свідчить - штатні захистники народу фінансово не потерпають від кризи.

Проте пересічні кияни були вдячні регіоналам за короткий захід - ніхто не заважав діставатися до зупинок громадського транспорту, адже Майдан ще й транспортна розв'язка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.