Президент впевнений, що нашоукраїнці підтримають анткризові закони

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.03.2009 15:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6927

А 1 квітня ми слухатимемо й дивитимемося і відповідно, сприйматимемо щорічне Послання Президента Віктора Ющенка парламенту.

Президент України Віктор Ющенко наголошує, що його політична сила у парламенті підтримає три ключові антикризові закони, що відкривають дорогу до кредитування.

За словами прес-секретаря Глави держави Ірини Ванникової, йдеться про законопроекти, які підвищують акцизи на тютюнові вироби і лікеро-горілчану продукцію та про зміни до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування». Президент переконаний, що виконання вимог МВФ принципово важливо для української економіки, яка потребує зовнішнього фінансування.

Окрім того, Ірина Ванникова повідомила, що Глава держави завершив підготовку щорічного Послання до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище держави. «Глава держави готовий 1 квітня о 10.00 представити у Верховній Раді України щорічне Послання до народу України. У цьому зверненні Президент представить своє бачення економічних, політичних і суспільних процесів у країні».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.