Фальшстарт. Ющенко і Янукович вже завзято бавляться у вибори

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.03.2009 16:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6928

Деякі політичні сили нервують і припускаються фальшстарту, не чекаючи початку президентських виборів.

Про це заявив нардеп-самооборонець Юрій Гримчак.

«На мій погляд, першим неофіційно розпочав президентські перегони саме діючий нині Президент», - повідомив Гримчак, і прокоментував свої слова: «Всі його (Президента України В.Ющенка – ред.) кроки за останній рік спрямовані на те, щоб розкачати ситуацію і розпочати свою передвиборчу кампанію офіційно в статусі єдиного кандидата».

«У нього це не вдається, але такі спроби є», - підкреслив депутат і навів як приклад останнє призначення в Секретаріаті Президента – голови комітету виборців України Ігоря Попова. «Це знову-таки, вкладається в канву майбутніх президентських виборів», - сказав Гримчак.

«А поведінка Віктора Януковича, - продовжив Гримчак, - на мій погляд, нагадує того персонажа з приказки, який сидить на березі річки і чекає, коли нею попливуть трупи його ворогів. Та все не пливуть».

«Вважаю, що він вже й сам не радіє своїй заяві про «якщо за 100 днів не буде подолана криза, то ми вийдемо на вулицю». Але щось йому робити треба, ось він і намагається імітувати діяльність. Приклад – загрози блокувати трибуну парламенту саме тоді, коли депутати вирішуватимуть кризові питання».

«Регіоналів» надихнули вибори у Тернополі, де їм намалювали трохи процентів і вони, виходячи з цих результатів, плекають надії на майбутнє. В цьому контексті це може бути початок президентської кампанії Віктора Федоровича», - сказав Гримчак.

«Насправді стане зрозумілим, хто буде реальним кандидатом у Президенти, не раніше листопада», - підкреслив нардеп.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.