Шахтарям нема чого їхати на масовку: будуть видавати зарплатню

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.04.2009 16:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6957

Заборгованості із виплати заробітної плати працівникам вугільної галузі на сьогодні немає. Завтра вона розбереться, чиї рученятка бавляться із чужим.

Про це прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції.

«На сьогодні немає заборгованості жодної копійки перед працівниками Міністерства вугільної промисловості - шахтарями, шахтобудівельниками, всіма, хто працює на підприємствах, які належать до вугільної промисловості, включаючи і обслуговуючу сферу», - відзначила глава уряду.

Водночас, Тимошенко поінформувала, що після заяви Голови Донецької обласної ради про те, що нібито заборгованість із зарплати перед працівниками вугільної галузі існує, вона зробила під час засідання Кабміну вимушену перерву і особисто перевірила таку інформацію. «Я особисто перевірила цю інформацію, підняла всі дані повністю, проаналізувала, що і як сплачується, і можу сказати, що на сьогодні всі гроші на заробітну плату у вугільну галузь перераховані», - заявила Тимошенко. Прем’єр-міністр також підкреслила, що зарплата всім працівникам вугільної сфери або вже сплачена, або буде сплачена через декілька годин.

Тимошенко повідомила, що 3 квітня о 12 годині під її головуванням буде проведено нараду за участю голови Донецької облради, керівництва Міністерства вугільної промисловості, а також представників профспілок для того, щоб «з’ясувати кожну цифру».

Як повідомлялося раніше, завтра ПР планує провести масовку на Майдані. Обіцяють звезти до столиці 50 тисяч політтуристів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.