Шоу від Януковича. У парламенті та навколо гай-гуй нардепів та політтуристів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 3.04.2009 11:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6959

Партія Регіонів не припиняє спроб прорватися до владного корита. Проте, розрекламованих 50 тисяч учасників дійства назбирати явно не вдалося.

Парламентську трибуну і президію заблоковано нардепами-регіоналами. Очевидно, що пленарне засідання та ухвалення антикризових законів не входить до їхніх планів. Проте, шоу "А-ля протест народних мас" триває.

Декілька тисяч прихильників Партії регіонів зібралися у центрі Києва для участі в акції протесту «Змінимо владу – зупинимо кризу!».

Найбільше учасників акції, активна фаза якої розпочнеться об 11.00, знаходиться у Маріїнському парку біля Верховної Ради, де на Маріїнській площі встановлена сцена із потужним звукотехнічним обладнанням. На цій площі встановлені близько двох десятків наметів із символікою Партії регіонів.

Також близько 2 тис. мітингувальників знаходяться навпроти Будинку уряду, ще близько тисяч – біля Секретаріату Президента з боку вулиці Лютеранської.

Наразі вулиця Грушевського від Будинку офіцерів до вулиці Шовковичної перекрита співробітниками ДАІ, що створює затор від станції метро «Арсенальна» у напрямку центру міста.

Правоохоронці не допускають мітингувальників, зокрема, на вулицю Банкову, тобто безпосередньо до будівлі Секретаріату Президента.

Учасники акції поводяться спокійно. Їхні активісти вигукують різноманітні гасла та заклики, зміст яких спрямований проти «діючої влади, яка повинна піти у відставку, щоб їй не було соромно перед українським народом». Біля Верховної Ради з гучномовців звучить музика у стилі реп про Януковича.

Учасники акції протесту тримають у руках прапори із символікою Партії регіонів, транспаранти, де зазначені їхні вимоги, а також таблички з назвами регіонів, з яких вони нібито прибули до столиці.

Театр під відкритим небом чекає на дійство

Приблизна програма політгастролей така:

Об 11.00 біля будівель уряду, Верховної Ради і Секретаріату Президента пройдуть мітинги за участю народних депутатів, представників місцевого самоврядування і активістів Партії регіонів.

О 12.00 колони мітингуючих розпочнуть рух до Майдану Незалежності.

О 13.00 на Майдані Незалежності розпочнеться мітинг-протест.

Зі сцени на головній площі України виступлять мери міст, керівники органів місцевого самоврядування, народні депутати, а також лідер Партії Регіонів Віктор Янукович.

Учасники акцій протесту ухвалять резолюцію.

За матеріалами інформагенцій


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.