Міліція оприлюднила фотороботи ймовірних нападників на інкасаторів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.04.2009 02:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6983

Харківська міліція оприлюднила фотороботи ймовірних нападників на інкасаторський автомобіль. 2 квітня злочинці вбили трьох інкасаторів і важко поранили молоду дівчину, яка проходила поруч.

Фотороботи складено зі слів свідків події, повідомили у прес-службі МВС.

«ГУМВС України в Харківській області просить громадян, які володіють інформацією щодо підозрюваних у скоєнні цього злочину чи можуть пізнати їх за наданими фотороботами або помітили щось підозріле напередодні скоєння нападу в районі вул. Клапцова, Комсомольське шосе, вул. Рубанівська, вул. Лисая, пров. Титаренківський, вул. Володарського, пров. Володарського, зателефонувати до міліції за номерами 7059-300 або 102 чи повідомити про це іншим зручним для вас способом до найближчого відділення міліції», - сказано у повідомленні прес-служби.

«Шановні водії! Якщо 02 квітня з 18.00 до 19.00 Ви перебували у районі вулиці Клапцова, 3, де було скоєно озброєний напад на автомобіль інкасації, та бачили рух інкасаторської машину у супроводі інших транспортних засобів просимо повідомити до правоохоронних органів за зазначеними телефонами або іншим зручним для Вас способом», - звертаються в МВС.

Міліція відтворила картину нападу на інкасаторів

У неділю увечері на вулиці Клапцова міліція відтворювала напад на інкасаторів «Ощадбанку», який стався близько шостої години вечора 2 квітня, повідомляє МедіаПорт.

Того вечора грабіжники вкрали близько 300 тис. грн., убили трьох інкасаторів важко поранили молоду дівчину, яка проходила поруч. Злочинці, за даними правоохоронців, стріляли з автоматів Калашникова. Пізніше харківські правоохоронці виявили викрадений автомобіль інкасаторів «Ощадбанку».

Під час слідчого експерименту з відтворення картини злочину начальник облуправління МВС Віктор Развадовський повідомив: експертиза показала: нападники стріляли зі зброї, яка була вкрадена під час нападу на інкасаторів восени 2001-го року. Тоді на вулиці Дерев’янка 26 жовтня була убита одна людина, ще один інкасатор поранений.

Злочин, як два інших напади в 2004-му і 2005-му роках, не розкритий. Правоохоронці не виключають: усі напади здійснені одними і тими ж людьми.

На місці злочину, куди міліція запросила два десятки свідків, запросили і ЗМІ. Правоохоронці намагалися детально відтворити події того вечора.

Ще в суботу були оприлюднені фотороботи злочинців, які намальовані за описами свідків та очевидців.

Міліція продовжує розшукувати автомобіль, на якому поїхали грабіжники: сіру «дев’ятку», але номер розшукуваного авто змінився: зараз міліція шукає ВАЗ-2109 з номером 3603, а не 3609, як спочатку.

Зображення фотороботів ймовірних нападників




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.