Microsoft дозволить поміняти Windows 7 на XP

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 7.04.2009 11:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6984

В операційній системі Microsoft Windows 7 буде передбачений механізм даунгрейда, повідомляє CNet News. Ймовірно, він буде реалізований в Windows 7 Ultimate і Professional.

Очікується, що даунгрейд Windows 7 зможуть зробити всі користувачі відповідних версій цієї ОС. Цей механізм дозволить їм перейти як на Windows Vista, так і на Windows XP.

В даний час Microsoft надає складальникам комп'ютерів право робити даунгрейд операційної системи Windows Vista Ultimate або Business до Windows XP Professional. Згідно з планами корпорації, даунгрейд Windows Vista можна буде робити до кінця липня поточного року.

Згідно з різними оцінками, в даний час на третині нових комп'ютерів роблять даунгрейд операційної системи до Windows XP. Більшою частиною це стосується корпоративних машин. Однією з причин відмови від Vista є підвищені вимоги цієї ОС до комп'ютерного заліза.

Розробка операційної системи Windows 7 почалася в 2000 році. Вперше вона була публічно продемонстрована на конференції розробників Microsoft 28 жовтня 2008 року. У січні 2009 року бета-версія Windows 7 була викладена на сайті Microsoft.

Windows 7 покликана стати спадкоємицею Windows Vista. Точний термін виходу цієї операційної системи невідомий, проте аналітики та учасники ринку очікують, що вона з'явиться або в кінці 2009, або на початку 2010 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.