Криза - ніщо, головне - портфельний дерибан. Гарант і регіонали не припиняють війни проти Тимошенко

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.04.2009 12:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6986

Президент власноручно заблокував прийняття закону про Фонд Державного майна України.

Про це заявив Перший заступник голови фракції БЮТ, голова Спеціальної контрольної комісії з питань приватизації у Верховній Раді V скликання Андрій Кожем’якін коментуючи неспроможність Верховної Ради подолати вето Президента на проект Закону «Про Фонд державного майна України».

«На даний час, діяльність Фонду регламентується положенням, яке було прийняте ще у 1992 році. Відповідно, в сучасних умовах неможливо ефективно здійснювати програму приватизації, а сам Фонд, фактично перебуває в ручному управлінні Президента», - сказав Кожем’якін.

«Не дивлячись на те, що Верховна Рада врахувала усі поправки Президента і прийняла закон у другому читанні ще 4 лютого цього року, Віктор Ющенко знову наклав вето і вніс поправки, які простою мовою неможливо сформулювати», – наголосив нардеп.

На переконання Кожем’якіна, «чергові неістотні поправки до закону, відсутність голосів Партії регіонів за цей закон свідчать про те, що ані президент, ані Партія регіонів не зацікавлені у тому, щоб забезпечити прозору діяльність ФДМУ».

«Не існує жодних сумнівів, що штучним блокуванням прийняття закону про Фонд держмайна Президент та Партія регіонів намагаються не дати реалізувати антикризову програму Уряду Юлії Тимошенко. Скоординовані дії Президента Ющенка та Партії регіонів мають спільну мету: позбавити Уряд додаткових джерел надходжень до державного бюджету, унеможливити наповнення стабілізаційного фонду, а відтак, вчасно виплачувати зарплати і пенсії, ефективно боротися з наслідками економічної кризи», - сказав Кожем’якін.

«Президент та Партія регіонів готові пожертвувати економічною безпекою України, поставити на межу виживання населення України, робити все для того, щоб відправити Уряд Тимошенко у відставку», - наголосив Кожем’якін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.