Здобутки влади. Україна стала раєм для іноземних збоченців

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.04.2009 14:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6989

Кількість збоченців із Західної Європи, які розглядають Україну як найкращу країну для секс-туризму, досягла критичного рівня.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на чаті korrespondent.net.

Ми зафіксували десятки порностудій, що використовують для своєї продукції (іноді в онлайновому режимі за замовленням) і дітей, і тварин, і багато інших непотребств. Робота підрозділу по боротьбі з торгівлею людьми націлена на максимальне протистояння саме цій проблемі», - сказав Луценко.

Міністр заявив, що Україна занадто довго «спокійно спостерігала за розквітом специфічних секс-послуг, у тому числі в інтернеті».

«Боротися із цим природним явищем даремно. Воно було, є і буде, скільки живі люди», - сказав міністр, але підкреслив, що необхідно боротися саме із кримінальним бізнесом «на цій справі».

«Ось тут є два шляхи. Один - правильний: законодавчо ввести в цивілізовані рамки цей процес, інший - постійно заганяти його в підпілля силовими репресіями. У міру сил ми займаємося другим. Торік ми домоглися того, що відкрита реклама секс-послуг зникла з більшості друкованих ЗМІ. Також ми провели першу резонансну справу по ліквідації однієї з інтернет-мереж, що масово розповсюджувала порнографічну продукцію. Мова про Інфостор. До речі, це повністю відповідає європейській практиці. Але, як ви розумієте, на кожний такий удар секс-індустрія знайде вихід. Тому мені здається, що є сенс зайнятися цим питанням на законодавчому рівні», - відзначив Луценко.

Замість післямови. Юрій Луценко не перший, хто публічно заявляє про реальну небезпеку, яка насувається на Україну - адже зворотнім боком секс-індустрії, окрім моральної розпусти, є удар по генофонду нації.

І саме ця обставина ставить небезпеку на рівні із Голодоморами та масовими екзекуцями українців, які здійснювали комуністи.

Проте, ми, виборці, не чули про цю проблему жодного слова від народного Президента Ющенка, хоча, саме це, а не перекроювання Конституції під свої забаганки, є його прямим обов'язком.

Мовчать і так звані лідери еліт, політикани із депутатськми значками.

А може вони мовчать тому, що самі є клієнтами розпусних мереж?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.