Тимошенко сподівається, що співпраця із МВФ буде плідною

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.04.2009 20:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7005

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко сподівається на продовження ефективної співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Про це вона заявила під час зустрічі з главою місії МВФ в Україні Джейлою Пазарбазіолу, повідомляє прес-служба.

За словами Тимошенко, Уряд, Національний банк, Президент та представництво МВФ в Україні доклали максимум зусиль для продовження співпраці України з МВФ по програмі надання Україні другого траншу кредиту стенд-бай. Зокрема, за її словами, прийнято низку рішень, в тому числі на законодавчому рівні, які дозволять покращити фінансовий стан України.

За словами Тимошенко, Уряд готовий переглянути програму співпраці з МВФ та лист керівництва України до МВФ та додала, що відкоригований варіант програми ляже в основу подальшої співпраці з МВФ.

В свою чергу глава місії МВФ в Україні Джейла Пазарбазіолу зазначила, що МВФ готовий продовжити дискусію з Україною і висловила сподівання, що всі ті зусилля, які докладалися впродовж останнього часу для покращення такої співпраці будуть плідними. Вона зазначила, що Уряд, Нацбанк, Президент продемонстрували чудовий рівень співпраці з представництвом МВФ в Україні. Вона також висловила сподівання, що найближчим часом Україна виконає всі свої зобов’язання для продовження співпраці з МВФ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.