Активістку Femen, яка кинула торт в Олеся Бузину, оштрафували на 119 грн.

Автор/джерело -  © Корреспондент.net



Дата публiкацiї - 10.04.2009 04:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7015

Винні в образі і нападі на скандального письменника-євнуха (за визначенням Femen) Олеся Бузину оштрафовані.

Мужній Олесь Бузина не відпускав терористку Олександру Шевченко до приїзду міліції

У четвер, 9 квітня, Олесь Бузина отримав від Оболонського райуправління міліції повідомлення про те, що його заява розглянута і винні покарані.

Слідчий визнав, що Олександра Шевченко прийшла на презентацію книги з прямим наміром хуліганських дій - образити письменника і кинути у нього торт.

За це на неї наклали штраф за статтею 173 КУАП за дрібне хуліганство (за це передбачається до 119 гривень штрафу).

З двома чоловіками, які втрутилися в сутичку, була проведена профілактична бесіда, а дії Бузини з використання "газового" балончика визнані правомірними, оскільки все було в межах закону.

Нагадаємо, 23 березня активістка жіночого руху Femen Олександра Шевченко кинула торт в українського письменника Олеся Бузину під час презентації його книги Поверніть жінкам гареми. Інцидент стався в одному з книжкових магазинів Києва.

Мотивом дій Шевченко стали образливі, за колективною думкою Femen, висловлювання на адресу жінок у новій книзі Бузини.

Після того, як Шевченко кинула торт у Бузину, він схопив її і не відпускав до приїзду міліції. Двоє відвідувачів магазину намагалися заступитися за жінку, але Бузина бризнув їм в обличчя з газового балончика.

Від “Аратти”. Те, що прізвище дівчини, яка “нагодувала” тортом скандальновідомого “дослідника” творчості Тараса Шевченко - теж Шевченко, досить символічно. Але такі “митці” як Бузина, вимагають більш достойного поводження з ними. Наприклад, - як з відомим про-кремлівським провокатором Кауровим, якому на голову одягли відро з лайном.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.