Хроніка Майдану в Кишиневі. Журналісти знайшли явний слід спецслужб у погромах

Автор/джерело -  © Moldova Azi



Дата публiкацiї - 13.04.2009 13:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7027

Все таємне - стає явним. Молдовскі журналісти знайшли явний доказ участі спецслужб у погромах урядових будинків у Кишиневі (дивитися відео).

Неймовірно! Один і той же хлопець зумів поставити прапори Румунії і Євросоюзу над будівлями Президента і Парламенту. Він же був помічений серед молодих людей які намагалися зірвати заходи опозиційних партій АНМ і ЛДПМ.

Прапори Румунії і Євросоюзу над будівлями Президента і Парламенту були поставлені однією і тією ж молодою людиною в жовтій майці.

Він же знаходиться серед хлопців, які намагаються спровокувати молодь Альянсу "Наша Молдова", протестуючі перед будівлею уряду в Кишиневе.

Він же відмічений на мітингу Ліберально-демократичної партії, серед тих хто заявляє для преси, що йому заплатили для того, щоб прийшов на мітинг.

Президент Володимир Воронін звинуватив Румунію в тих, що відбулися 6-7 квітня подіях в Кишиневі.

Опозиція заявляє, що погроми урядових установ були організовані спецслужбами комуністичного режиму для легалізації переслідувань опозиційних активістів, приховування махінацій під час голосування та встановлення авторитарного режиму.

Від “Аратти”: до речі, нашу увагу, окрім неймовірної активності одного із учасників акції, привернуло те, що "прапороносця" на даху явно супроводжували молдовські правоохоронці. То чи було, насправді ззахоплення урядових будинків?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.