Жорстоке побиття на АЗС. Міліція відпустила нападників

Автор/джерело -  © ТСН, телеканал 1+1



Дата публiкацiї - 13.04.2009 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7029

Невідомі з міліцейськими посвідченнями жорстоко побили чоловіка ледь не на очах у патрульних. Міліція їх відпустила та хоче “відмазати”.

Кадр з камери відеоспостереження АЗС. Молодики б’ють чоловіка

На одній з автозаправочних станцій Києва невідомі жорстоко побили чоловіка. Міліція не тільки не затримала злочинців, але й запропонувала потерпілому гроші – щоб зам'яти справу.

Знущання зафіксувало відеоспостереження АЗС. Постраждалому Анатолію пощастило забрати касету: тепер у нього є докази.

Вони зустрілися у черзі до нічної крамниці. Один з незнайомців наказав Анатолію стояти на місці і кудись зателефонував. На станцію приїхав чорний джип. Четверо молодиків почали розмахувати перед обличчям чоловіка міліцейськими посвідченнями. Чому вони його побили, Анатолій досі не розуміє. "Я так і не зрозумів, чого вони хочуть. Мат-перемат", - каже він.

Прямо біля крамниці нападники почали бити: в щелепу, ногами по голові і нирках. У напівпритомної жертви забрали годинник. Коли Артем, який чекав на Анатолія в машині, попросив дати його другу спокій, пройшлися ногами й по його голові.

Нарешті до АЗС під'їхали патрульні МВС, яких Артем викликав з машини ще раніше, коли зрозумів, що не все гаразд. Анатолія припиняють бити, але замість арешту – міліціонери просто заспокоюють молодиків з посвідченнями. Нападники на прощання кілька разів б’ють Анатолія по голові, беруть пиво і джипом їдуть далі у своїх справах.

Потім, як звітували патрульні, на загадкових посвідченнях був напис "комітет боротьби з корупцією". Прізвищ вони не запам'ятали. Керівництво Шевченківського райвідділу переконане – документи несправжні.

У міліції впевнені, що це – "буйні мажори". І запевняють, що спіймати їх – справа честі.

Натомість неофіційно потерпілим, як розповіли ті журналістам, поважні чини з того ж райвідділу пропонували гроші – щоб "не сіяти паніку в ЗМІ". Бездіяльний патруль обіцяли покарати.

Упродовж тижня Анатолію телефонують невідомі – пропонують чималі гроші за мовчанку. Начебто нападники з АЗС – діти поважних українських діячів. Після того, як стало відомо про сюжет в ефірі ТСН, вони влаштували чоловіку справжнє промивання мізків. Головна теза: сидіти не будемо в жодному разі, а тобі із цим жити.

ТСН хоче допомогти правоохоронцям знайти “мажорів” і ось орієнтування: на вигляд їм ще немає тридцяти – полюбляють випити і безкарно відлупцювати першого-ліпшого.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.