Штатні захисники народу: регіонали і комуністи, знайшли привід для бузи

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 14.04.2009 12:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7035

Партія регіонів заблокує трибуну Верховної Ради, якщо коаліція повторно спробує внеси до порядку денного 3 антикризових законопроекти.

Про це журналістам повідомив нардеп від ПР Михайло Чечетов.

"ПР не дасть жодного голосу за антикризові законопроекти на яких наполягає коаліція. І якщо ставитиметься питання про голосування, і ми побачимо перспективу такого голосування, то ми не дамо цьому здійснитися. Ми не дозволимо голосувати, інакше ми заблокуємо трибуну", - сказав він.

Сьогодні ПР і комуністи не брали участі у провальному голосуванні за антикризові законопроекти.

"Ми за те, щоб Україна отримала кредит МВФ. Але ми ніколи не допустимо, щоб Україна погодилася на такі умови цього кредиту, які б суттєво погіршили життя малозабезпечених громадян". - заявив сьогодні Віктор Янукович.

"Партія регіонів рішуче заявляє – ми не дозволимо нинішній владі знущатися над народом України. Ми не допустимо, щоб у цьому залі були прийняті закони, які перетворять на жебраків більшість наших співвітчизників. І ми разом – народ і Партія регіонів - зуміємо відстояти право громадян України на гідне життя". - патаетично заявив він.

До речі, прес-служба ПР, приблино так як і СП, очевидно заздалегідь знала, що законопроекти будуть провалені. Бо заява лідера ПР Януковича з'явилася на офіційному ресурсі майже миттєво - о 10.07.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.