За блокуванням антикризових законів проглядаються “інтимні” бажання Балоги

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.04.2009 16:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7040

За настирливим проштовхуванням антиконституційних подвійних вибрів стоїть лише одне: бажання очільника СП Віктора Балоги отримати імунітет від правосуддя.

«За черговим закликом глави Секретаріату президента Віктора Балоги провести всупереч Конституції одночасно президентські і парламентські вибори насправді немає найменшого бажання зробити роботу Верховної Ради більш ефективною», - сказав парламентар Юрій Гримчак, коментуючи заяву глави СП про необхідність проведення одночасних виборів.

Політик додав: «Навпаки, одночасне проведення двох виборчих кампаній втягне країну у суцільний виборчий хаос та цілковите безвладдя».

«Саме цього і добивається Віктор Балога, бо за таких умов він зможе без особливих труднощів обміняти крісло головного президентського канцеляриста на депутатський мандат і прикритися недоторканістю від відповідальності перед законом», - упевнений народний депутат.

«Якби пан Балога справді переймався долею законопроектів, ухвалення яких вимагає Міжнародний валютний фонд, то міг би заради цього зробити одну просту річ – відмовитися від тиску на народних депутатів із «Єдиного центру» та групи «За Україну». Тоді жодних проблем з ухваленням законопроектів не було б», - зазначив Гримчак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.