Тимошенко вирішила особисто перевірити, як платять зарплатню

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.04.2009 12:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7043

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила, що наступне засідання Уряду буде присвячене аналізу ситуації з виплатою заробітних плат за перший квартал поточного року.

Про це Юлія Тимошенко заявила, відкриваючи засідання Уряду.

«Я попереджаю всіх міністрів: я не буду звертати увагу, яку політичну силу хто представляє, які об’єктивні складнощі є, відповідати буде кожен за результати своєї роботи», - підкреслила Юлія Тимошенко.

Прем’єр-міністр нагадала, що питання виплати заробітних плат по всім міністерствам і відомствам перебуває під її особистим контролем.

Юлія Тимошенко також повідомила, що під час сьогоднішнього засідання Уряду ініціюватиме розгляд питання про винесення попередження Міністру вугільної промисловості та догани його першому заступнику за несвоєчасну виплату заробітної плати працівникам галузі. Глава уряду назвала недопустимими факти заборгованості перед працівниками галузі, оскільки уряд прийняв рішення про виділення зі Стабілізаційного фонду додаткової суми для погашення зарплати шахтарям і шахтобудівельникам.

«Такої халатності, недбалості, нахабства до людей, яке проявило Міністерство вугільної промисловості, маючи виділені кошти – це не має жодного виправдання», - заявила Тимошенко. «Я шокована, як спокійно відносяться у міністерстві до того, що два тижні виділені кошти не виплачуються», - додала прем'єр.

Юлія Тимошенко зазначила, що лише після її особистого втручання, проблема з виплатою заробітної плати була вирішена.

«Два тижні мати кошти і не виділяти їх шахтобудівникам – це службовий злочин! Якщо у вас щось не клеїться з бюджетним комітетом, невже важко підняти трубку і сказати?», - обурилася прем'єр.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.