Міліція затримала молодиків, які влаштували бійку на АЗС

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.04.2009 15:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7046

Двоє молодиків, які причетні до побиття громадянина на одній із автозаправок Києва, не мають будь-якого відношення до служби в міліції.

Цей випадок набув розголосу після висвітлення інциденту в засобах масової інформації. Сцену побиття громадянина було зафіксовано камерою спостереження, встановленою на АЗС. Також на відео зафіксовано й дії наряду патрульної служби, який, прибувши на місце події, не затримав учасників бійки.

Наразі працівники карного розшуку встановили обставини тієї події та затримали двох мешканців Києва, віком 24 та 25 років, повідомляє ДЗГтаМД МВС України.

Анатолія били, на думку міліціянтів, “буйні мажори”

Один з них є студентом, а інший працює вантажником на овочевому ринку. Як з’ясувалося у результаті попереднього розслідування, ці двоє молодиків після відвідування нічного клубу йшли до мінімаркету, розташованого на автозаправній станції. Біля входу до магазину вони побачили чоловіка, з яким у них і виникла суперечка, що потім переросла в бійку. До з’ясування стосунків згодом приєднався ще один чоловік, котрий в якості пасажира джипу приїхав до мінімаркету. Особу цього громадянина ще не встановлено. Однак, оперативники з’ясували особу водія джипа, участь якого в зазначеному інциденті визначить слідство.

Стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України («Хуліганство»).

Водночас Головним управлінням МВС України в Києві проводиться службове розслідування дій наряду патрульної служби, який не затримав бешкетників.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.