Зразок законослухняності. Протеже Балоги і ставленик гаранта плював на закони

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 17.04.2009 13:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7057

Тернопільський губернатор Юрій Чижмарь використовував незареєстрований службовий автомобіль, в багажнику якого міліція виявила ще три пари державних номерних знаків.

Про це повідомила прес-служба ВЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Це виявилося після того, як тернопільські правоохоронці перевірили службову іномарку Тернопільської обласної державної адміністрації, якою користується губернатор області Юрій Чижмарь.

Міліціонери виявили у багажнику три пари державних номерних знаків з інших автомобілів.

Про те, що в авто водій часто змінює номерні знаки, міліціонерам повідомили співробітники обласної держадміністрації. Увечері 16 квітня на одній з вулиць Тернополя працівники ДАІ зупинили водія автомобіля марки «Мерседес-Бенс Е-240» і попросили пред’явити документи на транспортний засіб. Замість реєстраційного талону, водій зміг пред’явити лише ксерокопію недійсного документа.

Наразі, правоохоронці затримали автомобіль і доставити його на штрафмайданчик. На порушників накладено адміністративне стягнення. Міліціонери проводять перевірку, чи іномарка не крадена за кордоном.

Як загальновідомо Чижмарь - один із активних ЄЦівців, людина, наближена до Балоги, балатувався на скандальних виборах до Тернопільської облради №1 від ЄЦ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.