Японці зробили телефон-гаманець

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 17.04.2009 16:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7059

Японська компанія-виробник мобільних телефонів Kyocera представила концептуальний телефон EOS, що володіє незвичайним дизайном: EOS складається в три секції, подібно гаманцю.

Однак, за словами розробників, головною перевагою апарату є матеріал, з якого виконана новинка, - гнучкий полімерний матеріал, який за відчуттями нагадує шкіру. Саме це, як зазначили в компанії, дозволяє телефоном у прямому сенсі слова бути гнучким.

Крім того, телефон-гаманець здатний заряджатися від зовнішнього впливу, перетворюючи кінетичну енергію в електричну: для зарядки телефону його потрібно просто пожма́кати в руках. Всередині пристрій оснащений кольоровим гнучким OLED-дисплеєм, який активується при відкритті хоча б однієї із сторін апарату і залишається активним до тих пір, поки власник телефону не складе його знову, розповідають японські фахівці.

За словами провідного дизайнера Kyocera Сьюзан Маккінні, у телефоні використані тільки найсучасніші й малопотужні компоненти, тому в витраті електроенергії апарат вкрай економії. Концептуально телефон поповнює лінійку апаратів, що використовують альтернативні джерела зарядки.

"У нашому уявленні, майбутні моделі стільникових телефонів повинні стати більш пристосованими до людини і зручними. Вони будуть органічно вписуються в оточення людини. Апарат поки перебуває на ранній стадії розвитку, але все притаманні стільниковому телефону функції у нього є", - говорить Маккінні.

Нагадаємо, в лютому компанія Samsung представила перший у світі, як вона стверджує, мобільний телефон на сонячних батареях.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.