Мешканці будинку, який злетів у повітря завдяки Вексельбергу, досі бомжують

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.04.2009 20:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7063

На трагедії, яка сталася майже півтора роки тому, пропіарилася ціла ватага політиканів, починаючи від Президента Ющенка. Проте, дніпропетровці, які вижили, досі бомжують. Сьогодні Тимошенко дала доручення чиновникам терміново підняти дупи і, врешті, завершити будівництво житла.

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко дала доручення терміново вжити вичерпних заходів щодо усунення перешкод та введення в експлуатацію нового житлового будинку для тих мешканців Дніпропетровська, чий будинок було зруйновано 13 жовтня 2007 року внаслідок вибуху газу.

Доручення адресоване Голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації Віктору Бондарю, Міністру регіонального розвитку і будівництва Василю Куйбіді, Міністру з питань житлово-комунального господарства Олексію Кучеренку, Міністру палива та енергетики Юрію Продану, Голові правління НАК «Нафтогаз України» Олегу Дубині.

Доручення сформоване на підставі повідомлень засобів масової інформації про те, що мешканці зруйнованого будинку в м. Дніпропетровськ досі не змогли вселитися в придбані квартири у новому будинку, оскільки вже два роки його не можуть здати в експлуатацію.

Нагадаємо, що 15 жовтня 2007 року Президент Віктор Ющенко виступив із патетичною промовою з приводу трагедії. "Наказую усім відповідальним керівникам зробити все, щоб люди були повністю захищені державою". - сказав тоді Віктор Андрійович.

Наразі жертви Вексельберга та української влади, маленькі українці, на собі відчули, чого варте для місцевих князьків слово, а точніше, наказ того, хто формально, відповідно до Конституції України, вважається главою держави та гарантом наших прав і свобод.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.