Подружній секс веде до фригідності

Автор/джерело -  © Газета.Ру



Дата публiкацiї - 16.08.2006 18:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=710

Жінки втрачають інтерес до сексу через рік після початку відносин з постійним партнером. Чоловіки ж продовжують бажати свою пасію ще близько 40 років.

Вчені з Гамбургу з’ясували, що приблизно через рік після появи постійного партнера в жінки починає пропадати інтерес до сексу - як з цією людиною, так і взагалі, пише газета The Sun. «Жіноче лібідо відповідає чоловічому протягом першого року, потім починає знижуватися», - пояснює психолог Дітріх Клюсман.

У дослідженні повідомляється, що процес це поступовий, але «прогресуючий». Так що вже через чотири роки стабільних стосунків більша половина 30-літніх жінок і зовсім не хочуть регулярного сексу, стверджують вчені.

В той же час, з чоловіками таких змін не відбувається: сексуальний тонус в них зберігається ще як мінімум 40 років після початку постійного зв’язку.

Публікація викликала обурення і навіть гнів представниць жіночих співтовариств. Правда, спростувати результати дослідження ніхто поки не береться. «Авжеш, жінки в 30 років з їхніми дітьми та кар’єрами занадто втомлюються для сексу», - констатувала представник журналу «Cosmopolitan» Ірма Керц.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.