Космічні хіти прикрасили каси зоопарку та кіоски на зупинках транспорту. Кияни їх беруть по приколу

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 29.04.2009 11:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7106

Зупинки громадського транспорту перетворилися на торгові точки з продажу дисків і книжок мера Києва Леоніда Черновецького.

Як відзначає видання «Газєта по-кієвскі», у список місць, де можна купити диски і книги Черновецького, увійшли 292 кіоски з продажу талонів.

Пісні «З любов’ю від мера» і книжки Черновецького «Як стати мільйонером?» продають на станціях метро і в касах зоопарку.

За інформацією видання, в кіоску біля ст. м. «Лук’янівська» за місяць продали всього один диск мера. Коштує він там 32 грн, книга - всього 35 грн.

На Петровці книга стоїть дорожче. «У продаж книги мера поступили 8 березня, - говорить продавець Марина Єрмоленко. - Спочатку ціна була 80 грн. Купували, але мало. А коли знизили до 50 грн, охочих стало більше. За весь час ми продали близько 30 книг. В основному беруть студенти і бізнесмени».

А ось диск на Петровці коштує дешевше, ніж у кіосках з талонами - 25 грн. Продавець Роман Рафальський говорить, що за місяць у нього купили вісім «пластинок», рівно стільки ж , скільки і Михайла Круга.

У «Фуршеті» на вул. Багговутівській диски мера продають в музичному відділі, а в деяких «Фуршетах» (наприклад, на Лівобережній) і диски, і книги розміщені на найвидніших місцях на касах.

«- Купують, щоб тещі подарувати! - говорить продавець музичного відділу. - За місяць пішли два диски, один з них купили 1 квітня...».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.