Конкуренція на ринку здирництва загострюється

Автор/джерело -  © Обозрєватєль



Дата публiкацiї - 29.04.2009 14:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7109

Українські шахраї знайшли новий вигляд заробітку. Тепер їхніми жертвами стали повії.

Як розповів начальник прес-служби київської міліції Володимир Поліщук, за останні два місяці в Києві відбулося декілька випадків, коли аферисти представлялися повіям міліціонерами і вимагали від них платити данину.

«Днями співробітниками внутрішньої безпеки був затриманий 30-річний колишній ув'язнений, який разом з напарником викликав додому двох повій. Скориставшись послугами дівчат, він після цього, представився співробітником міліції, показавши підроблене посвідчення. Від дівчат зажадав платити йому кожного місяця по 4 тисячі гривень, інакше вони будуть затримані і притягнені до відповідальності. Дівчата погодилися, після чого розповіли про НП справжнім міліціонерам. Коли шахрая затримували під час передачі грошей, він намагався позбавитися від доказів і викидав гроші прямо в парку Шевченко. Зараз встановлюємо його напарника», — розповів Поліщук.

Кілька років тому цей чоловік, що нині підозрюється у шахрайстві, був судимий за напад на інкасатора.

Незадовго до цього, за даними міліції, такий самий випадок стався в Печерському районі Києва.

28-річний хлопець представлявся співробітником міліції і вимагав у повії дві з половиною тисячі гривень за те, що, мовляв, він не затримуватиме дівчину за торгівлю своїм тілом.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.