Яєчня на сніданок - і ситий цілий день

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 30.04.2009 03:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7116

Яйця на сніданок можуть бути хорошим вибором, якщо ви хочете контролювати відчуття голоду протягом дня і понизити споживання калорій.

Дієтологи Університету Коннектікуту /США/ розглянули дію на апетит двох видів сніданків: або споживання з ранку багатих білком яєць, або рогаликів, що містять вуглеводи.

Не дивлячись на ідентичні рівні калорій, сніданок з яєць дозволив скоротити об`єм споживаних калорій протягом 24-годинного періоду після сніданку, знизив відчуття голоду і сприяв зменшенню апетиту протягом більше трьох годин. Раніше медики встановили, що яєчня на сніданок допомагає на 65% швидше худнути і підтримувати оптимальну енергію. Також лікарі не відмітили істотних відмінностей між двома групами учасників по концентрації в крові холестерину.

У другому дослідженні Університету Канзасу було оцінено дію білкового сніданку на апетит підлітків, які зазвичай пропускали уранішній прийом їжі. Результати визначили істотну вигоду вживання з ранку білкових продуктів, включаючи яйця, для контролю нормальної ваги і запобігання переїданню.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.