З життя привидів. Пенсіонери фан-клубу Симоненка та профспілкові номенклатурники змагалися у риториці на Майдані

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 1.05.2009 13:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7122

У Києві на Майдані Незалежності одночасно тривали три першотравневі мітинги. Народ, права якого масово поривалися захищати оратори, чомусь не виявив бажання навіть послухати: штатна масовка не створювала перешкод перехожим.

До представників Комуністичної партії України та Федерації профспілок України на Майдані Незалежності приєдналася ПСПУ, партія «Справедливість», партія «Київська Русь», а також деякі інші дрібні громадські об’єднання лівого спрямування. На всіх вистачило менше третини площі головного Майдану держави.

Комуністична демонстрація пройшла традиційно: від станції метро «Арсенальна» на головну площу столиці. Хоча в минулі роки столична влада обмежувала лівих мітингувальників Європейською площею, нині - їм дозволили дефіле до Майдану.

Це призвело до того, що на Майдані Незалежності одночасно проводиться три чи більше акцій з нагоди 1 Травня.

Відповідно, виступаючі від кожної організації, а також різноманітний музичний супровід, що гучно лунав, створювали неповторну какафонію для учасників акцій. Втім, бажаючих послухати цей шедевр мистецтва та палкі промови ораторів було явно не багато.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.