Томенко думає позбавити столицю від Космоса

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 5.05.2009 12:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7132

Микола Томенко не виключає, що балотуватиметься у мери Києва. Він вже навчився на помилках.

Про це віце-спікер Верховної Ради повідомив «Газету по-київски» в своєму інтерв'ю.

"Для мене залишається актуальною тема повернення Києву статусу міста, за яке не соромно. Сьогодні мені, як киянину, соромно в інших містах країни і за кордоном слухати про нинішню ситуацію у Києві. Так, я шукатиму механізми, як змінити ситуацію, і не виключаю, що, можливо, і сам балотуватимуся у мери ". - сказав Томенко.

На питання про «феномен Черновецького» віце-спікер українського парламенту відмітив, що "це, швидше за все, феномен киян і феномен Києва, як деморалізованого міста, яке розчарувалося в політиках".
"...Гарна акторська гра Черновецького розслабила опонентів. Розумні люди Києва не вважали його своїм конкурентом. Думали, що це просто смішна і наївна людина, але за ним, як виявилось, - жорстка цинічна система роботи і продумана виборча кампанія". - признався він.

Томенко критикує БЮТ за прорахунки, зокрема, у київській виборчій кампанії.

"У 2006 році ми його недооцінили. А у 2008 році переоцінили свої сили і не змогли висунути єдиного кандидата. Думаю, позачергових виборів уже не буде, діждемося планових. Але до них треба готуватися, вибудовувати дискусію на стратегії розвитку міста, а не на тому, що Черновецький поганий і розікрав місто. Що стосується шансів самого Черновецького - мені здається, якщо навіть зараз він почне танцювати у проекті «Танцюю для тебе», йому це вже не допоможе..." - пожартував Микола Томенко.

Від “Аратти”: наразі важко помітити, щоб у БЮТ прислухалися до порад Томенка, які дійсно мають раціональне зерно. У столиці - це помітно.

Власне, у керівництві БЮТ, як і НС та інших партій, поки ще не зрозуміли, що гучними масовками під мерією - симпатії киян навряд чи завоюєш. Бо тут мало хто вірить у шумові ефекти.

А от дії цілком конкретні і матеріальні - обов'язково знайдуть підтримку киян. Бо, чесно кажучи, космольончики вже просто усіх дістали.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.