Про німецький скандал від Сергія Луценка: син Юрія тяжко хворий і не вживає навіть пива

Автор/джерело -  © Газета по-українськи



Дата публiкацiї - 7.05.2009 14:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7153

Сергій Луценко не вірить у пиятику племінника та брата.

Сергій Луценко

Рідний брат міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Сергій заперечує інформацію про п'яний бешкет міністра в аеропорту Франкфурта (Німеччина).

"Я в це не вірю так само, як у ізраїльський паспорт, - сказав кореспонденту "Газети по-українськи" брат Луценка. - У той час, коли описувався той інцидент я говорив із Юрієм і він поводився адекватно і нормально розмовляв".

"У той день ( 4 травня) я п'ять разів із ним говорив про всякі дрібниці. Ми нормальні слов'яни і можемо випити чарку, але ж не до свинячого крику. Такого ніколи не було!", - заявив Сергій Луценко.

Він також розповів, що син міністра Олександр, у крові якого німецькі експерти виявили вміст алкоголю у три проміле (умовно смертельна доза - п'ять ), тяжко хворий.

"За станом здоров'я Олександр навіть пива не вживає, бо проходить третій курс лікування"- сказав Сергій. Він натякнув, що хвороба племінника пов'язана із Чорнобилем.

Водночас працівниця прес-служби франкфуртського аеропорту розповіла "Газеті по-українськи" протилежне. "Гер Луценко та його син хотіли піднятися на борт, але було очевидно, що вони п'яні, - сказала вона. - На попередження служби безпеки вони не реагували. Лаялися та кидалися мобільними телефонами. Сина міністра довелося вести у кімнату для затримання в наручниках. Аналіз крові підтвердив, що юнак був п'яний - вміст алкоголю у крові був три проміле. Херр Луценко показав дипломатичний паспорт, тож його на алкоголь не перевіряли".

Від “Аратти”: за даними наших джерел, які заслуговують на довіру, Олександр Луценко, син Юрія Луценка, деякий час тому переніс складну операцію на мозку. Наразі його лікування ще не завершено.

Із цієї причини ми маємо великі сумніви у достовірності німецької експертизи, якщо така була насправді.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.