Загинув Ігор Пелих

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.05.2009 13:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7163

Сьогодні, 8 травня, в автокатастрофі на проспекті Перемоги в Києві загинув популярний український телеведучий Ігор Пелих.

Як повідомили в МВС України, близько 5 ранку надійшла інформація від операторів "швидкої допомоги", що на проспекті Перемоги, 82 сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій є загиблі.

За попередніми даними, водій автомобіля Honda рухався в третій смузі по пр. Перемоги у напрямку вулиці Щербакова. Відбулося бокове зіткнення з автомобілем Volkswagen, який рухався в тому ж напрямку. Після зіткнення Honda виїхала на зелену зону, знесла два дерева і перекинулася.

В результаті ДТП два пасажири автомобіля Honda від отриманих травм загинули на місці події, один з яких Ігор Пелих. Ще одного пасажира цього ж автомобіля з отриманими тілесними ушкодженнями госпіталізували

Водій Honda з місця пригоди зник, в даний час ведуться заходи щодо його розшуку.

Volkswagen отримав тільки механічні пошкодження, ніхто з пасажирів не постраждав.

Ігореві Пелиху було 35 років. Він народився в Тернополі. З 1997 року працював у Києві на радіо Столиця, пізніше - на 1+1, ICTV, заснував власний продакшн "Роги і копита". Популярність йому принесла передача "Галопом по Європах". Був одружений із Олександрою Лозинською. Батько трьох дітей.

За сумним збігом обставин також у травні загинула інша відома журналістка з каналу ICTV - Ольга Бура...

Редакція порталу “Аратта” висловлює щирі співчуття родині Ігоря Пелиха. Ми сумуємо разом з вами...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.