Регіонал Джига тупо збрехав про Луценка. І не застидався

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.05.2009 13:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7164

Скандал навколо Юрія Луценка починає обростати неймовірними подробицями, ну, й зрозуміло - фантазіями народних обранців. По-народному кажучи - брехнею.

Вчора, прес-служба Партії регіонів заявила наступне (цитуємо):

"Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Микола Джига, коментуючи інформацію щодо ситуації навколо подій, що сталися в міжнародному аеропорту німецького міста Франкфурт-на-Майні, зазначив наступне:

- Комітет Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією висловлює занепокоєння намаганнями посадовців Посольства України в Німеччині ввести в оману державні органи влади України і громадськість щодо подій, учасником яких став Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

Комітет застерігає постійного представника МВД України у Посольстві України в Німеччині Дятлова і керівника міжнародного відділу Посольства України в Німеччині Калюка щодо неприпустимості поширення завідомо неправдивої інформації.

Комітетом Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією від німецької сторони отримана попередня інформація щодо скандальних подій, що відбулися в міжнародному аеропорту Франкфурта-на-Майні, і до яких був безпосередньо причетний Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

Інформація отримана Комітетом, повністю підтверджує достовірність оприлюднених в ЗМІ фактів недостойної поведінки українського високопосадовця за кордоном."

Як виявилося, ця заява, м'яко кажучи, здивувала колег регіонала Джиги, які непокладаючи рук працюють поруч, в тому ж самому Комітеті парламенту.

Про це сьогодні повідомила прес-служба НС.

Цитуємо:

"Заява членів Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією з приводу ініціатив Джиги М.В. в питанні розслідування франкфуртського інциденту

Представники парламентського руху «Народна самооборона», члени Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією висловлюють обурення матеріалами, оприлюдненими в ЗМІ з посиланням на начебто офіційну діяльність Комітету.

Ми, члени Комітету, заявляємо, що жодних засідань Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією ВРУ не відбувалося, жодних доручень відносно перевірки інформації стосовно інциденту у Франкфурті Перший заступник Голови Комітету Джига Микола Васильович від Комітету не отримував.

Члени Комітету вважають, що діяльність Першого заступника Голови Комітету Джиги М.В. щодо франкфуртського інциденту є виключно його власною ініціативою, проведеною з невідомих членам Комітету причин.

На час здійснення ініціативи Джиги М.В. щодо оприлюднення ним своїх висновків про перебування міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в аеропорту м.Франкфурт, Голова Комітету Калєтнік Ігор Григорович знаходився у робочому відрядженні за кордоном і ніяких рішень з цього приводу не приймав.

Ніби-то отримання Джигою М.В. ніби-то підтверджуючих щось документів щодо подій у Франкфурті з якихось неофіційних джерел, на думку членів Комітету, є дуже сумнівним.

Члени комітету звертаються до ЗМІ і до посадових осіб, які фігурують у матеріалах, оприлюднених від імені Джиги М.В., із закликом не користуватися непідтвердженою офіційними джерелами інформацією і не робити з неї далекоглядних висновків.

Інформація, яку оприлюднив Перший заступник Голови Комітету Джига Микола Васильович, озвучена ним на власний розсуд і не є офіційною позицією Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Верховної Ради України.

Підписи:

Москаль Г.Г., - Перший заступник голови Комітету Голови Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією ВРУ

Ар`єв В.І. – Голова підкомітету з питань контролю за реформуванням, кадровим та ресурсним забезпеченням органів, які здійснюють боротьбу з організованою злочинністю і корупцією

Новіков О.В. – Член Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією ВРУ
"

Отже, серіал проФФесор і проФФесіонали триває і напевно, ми маємо підозру, ще розвеселить Україну, не гірше, ніж легендарне яйце Януковича.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.