Регіоналам привиділася Тимошенко у тіні Луценка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.05.2009 16:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7171

Партія регіонів, яка так і не назбирала 226 голосів у “Луценко-гейті”, гучно імітує політичну активність.

Сьогодні прес-служба ПР виступила із черговою дивакуватою заявою. Цитуємо:

“Громадськість України повинна знати, як Юлія Тимошенко оцінює поведінку свого п’яного міністра

Заява Партії регіонів

Суспільство здивоване мовчанкою голови Уряду Юлії Тимошенко, яка досі не дала оцінки діям міністра внутрішніх справ, який п’яним учинив дебош у Німеччині і зганьбив Українську державу.

Дивує і той факт, що Юлія Тимошенко промовчала у відповідь на заяву фракції БЮТ у парламенті про те, що тимошенківці не будуть голосувати за відставку Луценка. А також те, що не притягнутий до відповідальності заступник міністра внутрішніх справ Мармазов, який свідомо дезінформував громадськість, оприлюднюючи інформацію про те, що міністр Луценко був тверезий в німецькому аеропорту. Покривання посадових злочинів, намагання відмити брудні репутації своїх підлеглих кидає тінь на саму прем’єр-міністра.

Партія регіонів звернулася до Генеральної прокуратури з пропозицією притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб України, які дезінформували громадськість і намагалися приховати факт скандалу в німецькому аеропорту.

Намагання замовчати німецький скандал Луценка збоку Юлії Тимошенко може свідчити про її дуже легковажне ставлення до моральних принципів і засад, дорогих українцям.

Юлія Тимошенко своїм приховуванням власної оцінки дій міністра Луценка змушує замислитися над тим, що вона готова до будь-яких компромісів із власним сумлінням, коли йдеться про те, щоб утриматися при владі (без голосів луценківської „Самооборони” Тимошенко не матиме підтримки в парламенті).

Усе це ще раз засвідчує цинізм майданної команди, її безпринципність та аморальність, яка відбивається на практично всіх сферах життя країни”.

Замість післямови. По-перше, від імені суспільства може висловлюватися тільки суспільство шляхом референдуму. Як відомо, із питання був п'яним Луценко чи ні ніяких референдумів не ініціювали й не проводили. Більш того, ми, виборці не надавали прес-службі Партії регіонів право висловлюватися від нашого імені, оскільки здатні принагідно зробити це без сторонньої допомоги сумнівних осіб.

По-друге. Виключно ПР і Президент із челяддю дозволяють собі безапеляційні заяви, при тому не маючи в наявності ніяких офіційних документів, окрім публікацій німецького бульварного таблоїду. Звичайно, ми приємно вражені довірою до журналістської праці наших західних колег, але чомусь переконані, що офіційні особи держави мають щось стверджувати виключно на підставі офіційного розслідування. В чому відрізняються від журналістів таблоїду.

По-третє. Маємо нагоду пригадати лідеру ПР Віктору Януковичу, що він, якби став таким високоморальним, то мав би тероризувати ГПУ щодо притягнення громадянина Януковича до кримінальної відповідальності за "дезінформування громадськості і намагання приховати" правду про свої судимості, що супроводжувалося, нагадаємо, фальсифікацією архівних судових справ. У порівнянні із цим, неправомірні дії підлеглих Луценка, якщо такі будуть доведені, видаються дитячими пустощами.

І на останок. Що б там не сталося із Луценком у Франфурті - наразі очевидно, що він не скоїв злочину. А відтак, помітно неозброєним оком, що демарш регіоналів - або неадекватна реакція на дійсність, або чиєсь замовлення на дестабілізацію української законодавчої влади під час кризи. А це значно серйозніше, ніж полаятися із дрібними клерками. Навіть у німецькому аеропорту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.